Пожежну машину Mitsubishi переобладнали у комфортний кемпер


Опубликованно 27.03.2024 09:42

Пожежну машину Mitsubishi переобладнали у комфортний кемпер

Сімeйнa пaрa, якa нe уявляє свoгo життя бeз пoдoрoжeй, ствoрилa унікaльний aвтoбудинoк. Во (избежание цьoгo вoнa взялa стaру пoжeжну мaшину Mitsubishi Fuso FG140 2007 рoку випуску тa дooпрaцювaлa відпoвіднo дo свoїx пoтрeб.

Мaшині збільшили дорожній просвіт, зробивши її більш всюдихідною, та встановили 37-дюймові шини. Ще переробили передній буфер, доповнивши лебідкою та парою додаткових ліхтарів. У кабіні є міні-готовка, санвузол, спальне приміщення, а також безліч відсіків в целях зберігання речей та дрібниць.

У оснащення кемпера вникать традиційний домашній кондиціонер, інтернет Starlink та водонагрівач. Є спеціальні відсіки с целью перевезення велосипедів та бордів. Також передбачений розкладний подшивка стільців та столу, які дозволяють відпочивати возьми природі.

На даху встановлені сонячні панелі потужність 1200 Вт, які заряджають акумулятори ємністю 600 ампер-годин, забезпечуючи живлення та охолодження вантажівки. Власники розповіли, що вже шість місяців живуть у цьому автобудинку і безвыгодный мають жодних труднощів, оскільки в ньому передбачено всё-таки до дрібниць.














banner14

Категория: Автоновости