Купе BMW M4 отримає екстремальну версію CS


Опубликованно 18.09.2023 23:18

Купе BMW M4 отримає екстремальну версію CS

Кoмпaнія BMW гoтує рoзширeння мoдeльнoї лінійки спoрткaрa M4. У 2024 рoці купe в кузoві G82 oтримaє нoву мoдифікaцію CS, якa булa у пoпeрeдникa пoкoління F82, a тaкoж є aктуaльнoї гeнeрaції сeдaнa BMW M3. Прeм'єру нoвoгo викoнaння німeцький aвтoвирoбник приурoчить дo плaнoвoгo рeстaйлінгу свoїx зaряджeниx мoдeлeй. Крім того, получи и распишись наступний рік заплановано проба пера нового універсала BMW M5 Touring, вже засвіченого держи офіційних тизерах. Очікується, що технічно M4 CS если уніфіковано з вже розсекреченим седаном M3 CS.

В інтерв'ю виданню Autocar руководитель підрозділу BMW M Франк ван Міл підтвердив, що в середині наступного року почнуться продажі M4 CS, а отже прем'єра моделі відбудеться сверху початку 2024 року.   Її приурочать перед запланованого оновлення актуальних BMW M3 і BMW M4.

Жодної інформації оборона новинку немає, але заявлено, що в гамі кузов вона заповнить прогалину між стандартним BMW M4 і лімітованим флагманським BMW M4 CSL, який був випущений обмеженим тиражем в честь 50-річчя BMW M. Седан BMW M3 CS - найекстремальніший варіант останнього покоління моделі.

Він поєднав у собі риси базової моделі та екстремального кузов BMW M4 CSL. Це один із найшвидших та найексклюзивніших седанів у світі, який по того ж буде випущений тиражем менше 2000 екземплярів. Вслед за аналогічним рецептом буде доопрацьовано і майбутнє CS-кузов.


banner14

Категория: Автоновости