Обмін авто ключ на ключ в Україні: чи варто ризикувати?


Опубликованно 05.07.2021 14:10

Обмін авто ключ на ключ в Україні: чи варто ризикувати?

       Oбмін aвтo клавиша нa ключ бeз пeрeoфoрмлeння. Тaкий вaріaнт пoзиціoнується як нaйшвидший тa нaйлeгший. Прoстo зустрітись двoм вoдіям, oбмінятись тexнічними пaспoртaми, ключaми тa мaшинaми. Дaлі кожен може робити що заманеться з транспортним засобом. З одного боку цей процес і справді никак не займає багато часу, а також никак не витрачає нерви власників. Проте з іншого можуть підстерігати негативні наслідки. Оборудование при такій операції залишається до настоящего времени одно за правом власності возьми минулому власнику, тобто при скоєнні Происшествие або отриманні штрафу за чинним законодавством прийдеться відповідати іншій стороні. Також історія машини невідома, вона може бути в розшуку разве під іншими санкціями. Ризиків забагато, тому такий варіант обміну контролька на ключ не вартий уваги й без- рекомендований до реалізації.

       Є інший варіант обміну тумблер на ключ – миттєве переоформлення получи и распишись сервісному центрі. Тобто одна рука знаходить іншу на сайті з оголошеннями, сквозь соціальні мережі або газети, а може навіть вследствие авторинок або просто телефонує по (по грибы) номером на машині. Далі дві сторони зустрічаються, оцінюють машини одне одного та відправляються после Сервісного центру з метою купівлі-продажу сверху документах. Звісно, при такому розкладі потрібно если витратити гроші за формальний процес перереєстрації, проте можна если отримати машину з документами та бути впевненим у відсутності арештів та кримінальних справ согласно ній. З іншого боку мінусами такого методу стане: низький рівень перевірки технічного стану може призвести задолго. Ant. с придбання машини з нюансами, можлива непропорційність обміну з точки зору якості машини та бренду, можливість шахрайства безпосередньо під часочек обміну на Сервісному центрі.  

       Ми рекомендуємо зберегти пора та нерви та виконати обмін мотор на майданчику. ПланетАвто – сервіс з 3 десятками власних майданчиків соответственно країні, понад 9500 оголошеннями относительно продаж різних транспортних засобів, 15 роками стажу возьми ринку. Оцінити Вашу машину можна получи и распишись сайті ПланетАвто і дізнатись ціну викупу онлайн под консультацією, також оглянути варіанти та вибрати кращий пользу кого оформлення у розстрочку. Більше подробиць бери сайті ПланетАвто. 


banner14

Категория: Автотехника