Чому українці все частіше купують авто в лізинг? 3 причини скористатись такою пропозицією.


Опубликованно 02.02.2021 09:05

Чому українці все частіше купують авто в лізинг? 3 причини скористатись такою пропозицією.

Купити aвтo в Укрaїні нe тaк склaднo, як мoжe здaтись нa пeрший пoгляд. Нeмaє пoтрeби відмoвляти сoбі у всіx витрaтax, пoкупкax і відпусткax, aджe сьoгoдні мoжнa oфoрмити мaшину в лізинг навіть лишенный чего повної суми коштів. А це лише одна з багатьох переваг, які може запропонувати розстрочка. Далі розглянемо детальніше зміст поняття, механізм дії, переваги та недоліки такого виду придбання, а також запропонуємо кращу компанію интересах співпраці.

       Фінансування автомобиль в лізинг передбачає оформлення клієнтом з компанією договір розстрочки для транспортний засіб, завдяки якому клієнт отримує омріяний транспортний засіб одразу після підписання документів та сплати стартового внеску. Щоб скористатись такою послугою, спочатку потрібно знайти фірму, яка має необхідні державні дозволи та ліцензії для продаж в лізинг. Далі вибрати сверху їх майданчику або на сайті кращу машину, яка если відповідати всім вимогам: марка, стандарт, рік випуску, пробіг, ціна тощо. Представник компанії проведе безкоштовну консультацію, розраховує суму стартового та щомісячних платежів согласно обраному транспортному засобу, відповість получи всі питання про розстрочку. Сподобалась пропозиція? Сплачуйте стартовий платіж, підписуйте документи после машині, а після – забирайте обраний транспортний засіб, ключі, документи. Після сплати останньої частини боргу, робітник компанії переоформлює машину сверху клієнта, а договір припиняє дію.

3 причини купити мотор в лізинг

1. Ви отримаєте машину вже одним махом, а не в майбутньому. Не потрібно відкладати місяцями та роками кошти, адже можна вже сьогодні отримати транспортний засіб та жити комфортно.

2. Вартість зафіксована у документах. Більше немає потреби переживати относительно економічний стан країни, про можливі інфляції та курсу долара, потому что в договорі буде зафіксована ціна.

3. Безпека угоди. Надійна компанія дать позволение. Ant. запретить не піклуватись про ризики, адже кошти из-за договором захищені.

       ПланетАвто – українська компанія, яка вже 15 років професійно займається купівлею-продажем мотор в розстрочку. Серед позитивних сторін компанії можна виділити наявність майже 30 майданчиків в соответствии с країні, актуальний та наповнений інформацією сайт, понад 100 робітників ровно по всій країні. Ви можете переглянути возьми сайті ПланетАвто калька тисяч оголошень оборона продаж машин, будь-яке можна купити в лізинг. Перейдіть получи и распишись офіційну сторінку ПланетАвто та отримайте консультацію для кращу машину вже зараз.


banner14

Категория: Автотехника