Новий Multivan Т6.1 Легенда, сучасне втілення


Опубликованно 26.01.2021 09:35

Новий Multivan Т6.1 Легенда, сучасне втілення

Спрoбувaти зaвжди мoжнa: у цьoму пoкoлінні Multivan трaдиційні сильні стoрoни мoдeлі дoпoвнюються нoвими мoжливoстями. Нeзміннa бeзкoмпрoміснa бaгaтoфункціoнaльність пoєднується з іннoвaційним пoмічникoм, який oснaщeнo нaйсучaснішoю мультимeдійнoю системою Infotainment, системами допомоги водію та системами безпеки. Надійний та просторий Multivan 6.1: універсальний автомобіль про всіх, чиє життя пов?язано з подорожами.

Інтер'єр 6.1


Майбутнє у фокусі: Поряд з новою, доступною в якості опції цифровою панеллю приладів Digital Cockpit діагоналлю 26 см (10,25 дюйма) кружок Multivan 6.1 прикрашає модульна інформаційно-командна теория Infotainment останнього покоління з сенсорним дисплеєм 23 см (9,2 дюйма) у центральній консолі, яка використовує найсучасніші розробки звичних технологій зв?язку. Крім того, збільшена висота розташування сидінь і доступна в якості опції поперекова підтримка з можливістю регулювання в 4 напрямках забезпечують винятковий уют, а численні відсіки для речей – домогають тримати простір під контролем.


Керування системою Infotainment Концепция навігації Discover Pro


Не має значення, чи бажаєте ви здійснити виклик під миг руху, отримати актуальні дані ради ситуацію на дорогах або скромно розважитися – доступна в якості опції прием навігації Discover Pro з інтуїтивно зрозумілим керуванням, наприклад з використанням жестів, возможность вам отримати доступ до безлічі корисних функцій, які задовольнять усі ваші бажання. Си ви зможете досягти пункту призначення і чудово розважатися в дорозі.


Опції комфорту 6.1


Влаштовуйтесь зручніше у Multivan 6.1: Неймовірна базова комплектація, яка була суттєво розширена, в один прием з доступними в якості опції функціями комфорту сприяють значному спрощенню керування автомобілем. Ви насолоджуєтеся кожен число за кермом свого авто.


Подорожі 6.1


Технологія, використана в Multivan 6.1, дозволяє поєднати високу потужність і тягову здатність з високою економічністю. Ідеальний вибір, якщо ви багато подорожуєте і водночас бажаєте неважный (=маловажный) втрачати динаміку руху.

Докладніше тогда.


banner14

Категория: Автотехника