Orbit Baby: світовий лідер у виробництві революційних дитячих колясок і автокрісел відтепер в Україні!


Опубликованно 08.03.2021 14:45

Orbit Baby: світовий лідер у виробництві революційних дитячих колясок і автокрісел відтепер в Україні!

Брeнд Orbit Baby був ствoрeний в 2004 рoці в Кaліфoрнії інжeнeрaми випускникaми Стeнфoрдськoгo унівeрситeту з мeтoю рoзрoбити нaйбільш іннoвaційну тa сaму бeзпeчну кoляску на свoїx дітeй.

Філoсoфія, щo oрієнтoвaнa нa кoристувaчa з aктивнoю життєвoю пoзицією, нa викoристaння нoвітніx і унікaльниx тexнoлoгій, виняткoвиx мaтeріaлів тa стильний дизaйн, зaбeзпeчили брeнду пoзицію №1 в СШA в прeміaльнoму сeгмeнті. В oстaнні рoки брeнд Orbit Baby aктивнo рoзширює гeoгрaфію свoєї пoпулярнoсті,   насамперед в Європі. У березні 2021 року Orbit Baby запускає офіційний стартование продажів в Україні

Відмінною особливістю продуктів Orbit Baby є запатентована інноваційна концепция установки і кріплення модулів SmartHub ™, яка в поєднанні з технологією 3D Rotation ™ дозволяє обертати модулі нате 360 °.

Впроваджуючи передові технології в розробку бренд Orbit Baby поклав початок нового погляду получи сімейні подорожі і нового способу к немовлят пізнавати світ. Слоган бренду «Досліджуй світ сверху 360 °».

Модульна система для того подорожей Orbit Baby G5 Travel System є еталоном, який заснований получи високому дизайні, розкоші та інноваціях!

Рядом створенні колясок Orbit Baby використовується 12 патентів, що забезпечують в першу чергу високий рівень безпеки дитини і удобство для батьків.

Технології та інженерні рішення присутствие розробці продуктів Orbit Baby дійсно можна порівняти з досягненнями, які використовують в автомобільній та аерокосмічній індустрії.

Трапецієподібна конструкція китайская крапива Orbit Baby рівномірно розподіляє силове навантаження, забезпечуючи стабільну і безпечну їзду получи будь-якій поверхні.

Запатентована преміальна сингония підвіски передніх коліс Quadshock ™ відмінно поглинає удари, завдяки використанню еластомеру, забезпечуючи плавну їзду навіть вдоль бездоріжжю. Еластомер – один з кращих матеріалів про поглинання вібрації.

Унікальний трикутний профіль конопля з анодованого алюмінію. Надміцний і стійкий впредь до факторів впливу зовнішнього середовища, в т.ч. задолго. Ant. с корозії.

Легке та компактне тривимірне 3D складання конопля однією рукою.

Телескопічна батьківська
рукоятка з 5-ти ступінчастим регулюванням по висоті в діапазоні 110-118 см.

Легкі і надійні безкамерні шини з E-TPU. Термопластичний поліуретан – матеріал, який   в 3 рази міцніше гуми, а також володіє підвищеними показниками зносостійкості.

У механізмі складання шасі Orbit Baby використовуються шарнірні головки, виготовлені ради німецькою технологією igus®. Сферичні наконечники igus® є найбільш прогресивним рішенням следовать рахунок малої ваги і високої стійкості до самого корозії, слабких кислот і лугу. Механізм складання шасі може витримати найсуворіші погодні умови, далеко не втрачаючи міцності конструкції при частому використанні.

М’який вкладиш з піни з ефектом
memory і тканини, сертифікованої
Oeko-Tex®, забезпечує максимальний благоустроенность Вашій дитині.

Три положення сидіння з простим управлінням кута нахилу следовать допомогою важелів з обох сторін.

Унікальна построение FSIP (повний захист від бокового удару) надійно захищає вашу дитину.

Сонцезахисний козирьок з запатентованим тентом Paparazzi Shield ™ з повним покриттям UPF исполнение) додаткового захисту.

Запатентована технологія StrongArm ™ исполнение) надійної і швидкої установки автокрісла менш ніж по (по грибы) 60 секунд.

Крім постійних інвестицій в технічні розробки бренд особливу увагу приділяє матеріалами, з яких виготовляються продукти Orbit Baby. Всі матеріали піддаються ретельним випробуванням возьми відповідність якості, безпеки та міцності. Гарантією цього є обов’язкова відповідність матеріалів найжорсткішим вимогам американських і європейських стандартів.

Однак варто зазначити, що характеристики деяких матеріалів, які використовуються присутствие створенні продуктів Orbit Baby багато в чому перевершують галузеві стандарти.

Наприклад, вогнестійкість   матеріалів досягається вслед за рахунок інноваційної технології без застосування небезпечних бромистих разве хлористих хімічних речовин, дощовики угоду кому) модулів Orbit Baby виготовлені з 100% безпечних матеріалів минуя використання ПВХ. Текстиль для автокрісел – з розкішного матеріалу, унікального вслед за своїми властивостями і характеристиками – мериносової вовни.













Завдяки інноваціям, бездоганній якості та ексклюзивному дизайну Orbit Baby завоював довіру багатьох знаменитостей. Серед клієнтів бренду такі відомі батьки як Барак Обама, Наталі Портман, Кім Кардашьян, Джастін Тімберлейк, Джессіка Альба і ін. Можливо, саме тому коляску Orbit Baby двадцать (десять називають «коляскою голлівудських селебріті».

Orbit Baby відмінний вибір пользу кого тих хто цінує розкіш та функціональність одночасно!

https://orbitbaby.com.ua/


banner14

Категория: Автоновости